olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Träningsvärken from hell!

Kategori: Allmänt

Har ont i nacken, skuldrorna, bröstet, armarna, magen och rumpan. Men jag känner knappt av det för värken i benen är så ofantlig. Kan knappt gå. Å jag som måste springa upp och ner för trapporna x antal ggr idag! Alltså tänk er Seb Macahan. Å gånga det med 10 så kanske ni får en uppfattning. 
Men jag fattar inte. Visst passet igår skulle va tufft men med de vikterna po skulle det inte va lika jävligt som det sen var. Stackars Maria hon fick verkligen jobba igår för denne tycker inte om när han utmanas. Han vill bara krypa ihop i ett hörn å gråta!
Så jag blir irriterad po mig själv, samtidigt som jag gör allt för att dra ut po vilorna.  Även när det inte finns några!
Försökte nån gång att nä nu jävlar men det tog bara 3 repetitioner innan jag blev tvungen att pausa. Eller tvungen å tvungen?!
Tog nog minst en timme efter passet innan jag kunde gå ut och duscha för känslan efter var så här!
Å det var inte för att Jimmy var po TV (endast!)

Lite konstigt är det att jag som nu insett att jag inte gillar utmaningar å inte kan pressa mig själv  har fastnat för boundless po TV 4. Ett program där två kanadensiska galningar åker jorden runt å deltar i de jävligaste tävlingarna de kan hitta. Typ springa en vecka i sahara!  Eller försöka bestiga 24 toppar i Skottland po 24 timmar!?

Å po tal om tv 4. Så vet jag inte varför men jag började titta po farmen. Jag som inte ens gillar Paolo.  Å efter en vecka är jag så förbannad po deltagarna att jag lovat mig själv att inte kolla mer. Tror ni jag klarar det. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här: