olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Rehearsal

Kategori: Allmänt

Genrepet skulle va tufft!
Sexton till arton kilometer som skulle ge mig en känsla av att det kommer att bli ett helvete men det kommer att gå

Så jag började med att komma ut mitt i morgonrusningen.  Tankarna när jag sakta sicksackade mellan koorna gick till Far å hur en av kossorna po Nybo ogillade honom!
Men det var bra för jag öppnade i ett väldigt lugnt tempo å det behövdes för sen kom uppförsbacken.  En kilometer uppför i en lutning där jag nog hade växlat ner till tvåan om jag varit bilandes 
Upp till toppen sprang ytterligare en kilometer i ett lagom sakta tempo. Sen kom det en kilometer nerförsbacke.  Ännu brantare! Hurra!
Fast denna ska jag uppför po himvägen, hoppas jag har tillräckligt med energi för att springa å inte gå.
Vägen blir sämre å sämre men det är iallafall inga större höjdskillnader.  Tankarna går,mest po vilken snitttid jag behöver för att klara tidsgränsen po 3 timmar. Kommer fram till att jag inte ska ligga sämre än 8 minuter per kilometer. 
Titt som tätt börjar jag fundera po när jag ska börja gå men de tankarna försöker jag tvinga bort å det går rätt bra.
Passerar ett par storkar som går po fältet. Musiken tystnar.  Jag är tydligen utanför nätets räckvidd. Det är bara reklamen som går igenom!
Jag närmar mig Ghijasa de jos.  Ser ett kyrktorn där borta i fjärran som kommer närmare å närmare.  Fast inte så fort. Hastigheten ligger po 8 minuter per kilometer.  Ska försöka att inte tänka po hastigheten utan bara po löpningen. 


Framme vid kyrkan vänder å börjar gå!
Hela låååånga vägen tillbaka blir ett helvete.
Blir mer å mer nedstämd av mina funderingar.  Det är allt från att jag helst vill sätta mig ner till om jag ska byta gym.
En bil stannar till, föraren gestikulerar om jag vill åka med. Jag skakar nekande po huvudet. Tänk om det hade varit en kilometer längre fram, då hade jag nog vatt mer villig att acceptera.
Långa uppförsbacken å sen nerför å jag är äntligen framme. 

Fick inte riktigt rätt besked. Det jag vet är att halvmaran kommer att bli ett större helvete än jag vill veta å att jag i dagsläget inte kommer att klara tidsgränsen po 3 timmar. Kan bara hoppas po att jag lycka uppbåda nån form av mental styrka så jag kämpar mig igenom.
Annars får jag väl tackla nån funktionär så jag kan springa igenom målportalen!