olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Blå,blå, blåa skor!

Kategori: Allmänt

Jag brukar oftast träna po förmiddan.  Därför följer träningsvärken samma mönster. Po morgonen dan efter börjar det kännas. Under dan eskalerar det för att må höjdpunkten po kvällen. Sen dröjer sig värken kvar en vecka. 
Just nu har jag ont i rumpan och baksidan po låren. Man vet att det var ett bra pass om det gör ont när man sitter! 

Tog en  PW idag. Testade mina nya röda skor, samtidigt som jag lyssnade po Kal p Dals blåa skor! Kändes bra så jag tänkte försöka komma under 45 minuter po min runda.  Men det fanns några hinder.  Först och främst en isig grusväg.  Men skorna hade bra grepp så. Tyvärr stod det en skofsmaskin och lastade stockar  så jag fick ta en annan lite längre väg. Dessutom kom jag ur gpsen  så den trodde att jag bara gick 2,14 kilometer.
Fast hastigheten po slutet var tillfredsställande.  Den sträcka jag gick mellan 45 minuter å 50 minuter uppskattade jag till att den brukar ta ca 7 minuter så......
Fick ett litet tryck ovan po vänster tå men det borde gå att justera!

Fick löparkläderna  jag beställde men de var alldeles för små! Är det så här när man handlar po olika ställen? Finns kanske fördelar med att ha storlekar som bara går att köpa po ett eller två ställen!
Visserligen brukar löpare va väldigt taniga men storlekar ska ju va densamma  eller?

Attans

Kategori: Allmänt

Jag har sett i spinning sammanhang att det är vanligt med så kallad vasaloppscykling.  Dvs de cyklar lika länge som det tar för första personen att gå i mål.  Jag hade tänkt att jag skulle va med po detta i år och nu har gymmet börjat skylta om det. Men det är ju samtidigt som Stävietrail så jag kan ju inte! Vilken fasa!

Dagen pass blev ett renodlat benpass.  Oftast gör jag helkroppsstyrkepass men i måndags tog vi bara brösten därför fanns det utrymme att lägga in ett extrapass i veckan och då ben. Tycker det gick ok. Hade bestämt mig för att utmana mig själv och öka tyngderna vilket jag gjorde. Gjorde bla PB po sumomarklyft. 100 kg.
Det är lite intressant att det känns mycket tyngre om jag gör sumo än om jag tar hexbaren.  Med den ligger mitt PB po 130kg.  


Nåja känner mig skakig i benen och det bränner i rumpan efter höftlyften så jag är väl nöjd efter passet!


Har beställt lite kläder för att kunna springa i. Det jag beställde i måndags kom idag å det jag beställde i söndags skickades idag? Hoppas det kommer innan helgen ialla fall. 
Blir lite undrande när alla löparjackor jag provat är minst två storlekar för små? Det är ju trots allt den storleken jag kommit ner till nu även om vissa t-shirts är en aningens tajta.  Är det så att de gör löparkläder i mindre storlekar än italienskt? isåfall varför?

Jag ska ju börja lämna blod igen. Kunde inte komma när det var dags men i nästa vecka står bussen po gymmets parkering igen. Men man ska ju inte träna de dagar man lämnar så..... 
Dilemmat nu är om jag  ska hoppa över bodybalance nästa vecka eller ska jag vänta med att lämna blod tills den står i Svalöv?
Jag vill ju inte rucka po mina rutiner! 

Alla minns en fegis

Kategori: Allmänt

Ok vi ska kanske klargöra en sak. Po måndagsförmiddagarna  är jag upptagen. Försök inte nå mig, varken telefon eller annat sätt. Ska jag bli inbeordrad till övertid får ni släpa dit mig!
Måndagarna är avsatta till mys med Maria! 
Ok mys å mys. Det är kanske en definitionsfråga.  Men när jag  po två meters håll, utan glasögon, ser Marias leende och glädjen i hennes blick vet jag att hon myser! 
 Idag t.ex mös vi en lång stund i bänkpressen.  Vi mös så möed att jag knappt orkade lyfta bara stången. 
Sen tog vi lite lättare övningar innan vi avslutade med nått roligt.  Hur kunde jag gissa att det rörde sig om armhävningar? 
Ok jag gissade inte att hon ville jag skulle göra 100 av dem po en kvart men......
Så med bröstmuskler som var helt slut var det bara att slänga sig po golvet och börja.  Klarade två innan jag dunsar  i mattan första gången.  Detta blir ett långt pass.  Hoppas hon går po tiden och inte antalet.  Så när jag närmade mig kvarten satte jag som mål att jag skulle komma upp i 50 ialla fall.
Nu kan vi kanske diskutera om verkligen alla skulle räknas? Själv tycker jag att det mest var  armhävningsmarkeringar men Maria lät dem passera. Vill hon inte spendera hela dan å natten med mig po gymmet?  Jag satte själv upp målet att jag skulle nått 50 när tiden var slut.  Men attans Maria säger 60. Och när jag väl var där säger hon 70. Jag fick en stark misstanke att det var antalet och inte tiden som räknades 😁
Som tur var hade jag hittat flytet så att jag kunde göra 5 markeringar och sen vila.  Så det gick rätt fort. Tror jag!
 Nu väntar jag bara po att träningsvärken ska sätta in. Mina bröstmuskler var så slut att jag knappt kunde shamponera håret efteråt

Hoppas min kollega godkänner bilden. Jag visar iallafall inte skrevet! 
 
Vi pratade lite träningsplanering och jag fick faktiskt tillåtelse att köra ett extrapass i veckan. Så nu blir det PW torsdag förmiddag  och söndag. Nån som vill göra mig sällskap? 

Mina kollegor har vårdnaden om mig varannan helg!

Kategori: Allmänt

Nästa vecka kommer att pröva mitt tålamod.  Planen är att jag ska träna 4 ggr, lite olika former av träning men nästa vecka ligger mitt schema så att jag skulle kunna träna varje dag! Detta innebär att det blir minst 3 powerwalks.  Någon som vill hänga med? 
Har jag tur kanske jag kan övertala Maria att jag kan köra en tredje styrketräning i veckan så.....
Förutom att jag ska få ihop mitt träningsschema så här gymmet en medlemskväll po måndag.  Och jag som ska träna redan po morgonen!
Hur ska jag nu göra? Strunta i att gå dit?  Eller gå dit och bara va? 

Dagens träningsvärk kom som förväntat i skinkorna.  Men jag känner även lite i skuldrorna. 

Heldag po jobb och ingen av brukarna ville gå po promenad så...................
Dagens måltider.  Linsgryta efter eget huvud .

Kvällsfika. Smoothie/milkshake gjord po gunnarödsmjölk å frysta bär!

Har tittat lite närmre po när de olika loppen jag vill springa, cykla, simma går.  Blir tre lopp po fyra veckor i början po sommaren 😁



rakapparaten är urladdad. innebär det att jag ska odla skägg igen?

Kategori: Allmänt

Förra måndagen körde Maria att pass med mig som jag bara vill glömma. Idag när jag körde helkroppsstyrkepass tog jag samma vikt i marklyftet. Lika många set men fler repetitioner per set......................

Det var faktiskt skönt  att köra ett rent styrkepass.  Det flöt po bra men kanske en aningen långsamt.  Var klar 20 minuter senare än beräknat å glömde dessutom stretcha. Men jag tyckte jag utmanade mig lagom. Fick bekräftat var jag ligger så nästa gång SKA jag öka! 

Lite roligt var det att vi var tre personer å alla skulle till samma maskiner nästan samtidigt  så det blev litta kö,  men då kunde jag ge Erik en hjälpande hand under tiden!
Nu är det bara att vänta po träningsvärken imorgon.  Stalltipset är att den kommer i skinkorna! 



När man byter om å nån inte stänger dörren till omklädningsrummet!

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag lyckas få in ett extra träningspass i mitt redan så tajta schema. Ja jag vet att jag är dålig po det här med vila. Men det händer alltid att jag jobbar ett långt pass i veckan å då tar jag ju det lugnt. Från träningen!  
Idag var jag po ett dubbelpass  med först 30 minuter Tone å sedan 30 minuter bodybalance. 
Det har blivit populärt med såna här 30 minuters pass.  Gärna så att man kan kombinera olika!
I alla fall  så är Tone det första gruppträningen som Maria drog in mig po. Eller den första jag fastnade för. Hela förra våren försökte jag gå när det var möjligt. Enda problemet var att var tredje månad så ändras upplägget och det är precis när jag hade lärt mig alla turer 😁
Det har legat nere under hösten men nu har Åsa och Maria kört igång igen med 2 pass i veckan.  Synd bara att det är po de dagarna jag jobbar som mest. Men idag lyckades jag ialla fall delta. 
Å så jävla roligt det var. Enkel koreografi där jag kunde följa med i det mesta. Och eftersom det var bara 30 minuter gav jag järnet.  Ialla fall mer än vad jag gjorde sist jag deltog.  Så jag försökte hänga med po alla stegringar.  Det enda som var problematiskt var att hålla balansen ibland så där har jag utvecklingspoential! 
Efter tone  var det ett kortare bodybalance pass än vad jag är van vid. Det kändes lite annorlunda antagligen för att jag kört ett pass precis innan och var lite uppvärmd. Men det var en skön känsla  så....
I imorgon blir det att gå tillbaka till träningsschemat och köra ett hårt pass styrka!

Grumpy

Kategori: Allmänt

Ok. Så jag genomgår en kroppslig transformation till något jag aldrig har varit. Om jag skulle ge mig po en sinnestämningsändring också? Det jag vet är att jag inte kan fortsätta så här så......
Jag tänkte prova en helt ny och annorlunda approach! Nått som ni aldrig trodde att ni skulle uppleva. 
Lite skrämmande är det och jag kommer nog att behöva lite hjälp från både Maria och min sociala coach!
Men................

Ola Sjunnesson ska bli positiv!
Japp ni läste rätt. Jag ska fokusera po det positiva.   Å jag ska börja redan nu. 🤔

Ok vad har jag som är positivt då?

Bra jobb. Bra chef. 
Bra gym med många trevliga människor.  
Inga sjukdomar eller värre skador!
Kan äta allt!
Intressanta utmaningar framför mig.
Bra musiksmak. Wilmer X går till allt! 😁
Och det bästa av allt. PT-Maria!


Jag har blivit av med Maria!

Kategori: Allmänt

Veckan har börjat bra. Först måndagspasset med Maria.  Tre övningar 10 repetitioner po varje amrap i 8 minuter innan jag fick vila i 2. Repetera 3 gånger. 
Jag skulle alltså gå all in som Maria sa i 8 minuter.  När Ola går all in gör han det i 30 sekunder innan han börjar tappa fart å dör efter 2 minuter.  Trots det tycker jag att jag höll ett bra flöde. Trots att jag drog ut lite po det för att slippa fler varv po attackcykeln. Maria tycker nog att jag kunde hoppat lite mer i burpeesarna och det var ju en del av väggbollarna hon inte godkände för att jag inte böjde tillräckligt po benen!


Men det gick bättre än förra måndan och jag hatade inte Maria efter passet!  

Dagens pass blev bodybalance som vanligt po tisdagarn  å även det gick bra. Tycker jag iallafall!  Fanns en del här också som i en av övningarna kunde vi sträcka ut benet om vi ville. Å det vill jag men problemet var att min fot då skulle komma väldigt nära Marias  huvud.  Å jag antar att min fot inte luktar rosor  så.....
Till saken hör att Maria alltid vill att jag ska stå närmast henne när vi är po BB. Troligtvis känner hon sig tryggast då. Eller är det jag som vill? 🤔
I vilket fall som helst om ni tar min plats blir jag sur po er!

De mindre bra sakerna då. Jag har blivit av med min tagg till gymmet.  Det positiva är att jag hittade både försvarets hudsalva och mina hörlurar när jag letade. Å sen när Hanna messade att bandet fanns po gymmet släpptes en sten från mitt hjärta. 

Vi hade vägning igår och jag uppnådde er mål jag haft lääänge.  Sista tiden har det varit jobbigt när jag tänkt po det. Så jobbigt att jag trodde jag skulle bli riktigt känslosam å bryta ihop po Marias kontor.  Men icke!
 Jag känner mig helt likgiltlig inför det!  Kanske det stämmer som Robert Broberg sjunger " målet är ingenting. Vägen är allahahahaallt!"
Men lite konstigt är det för det var ett rätt stort delmål.  Kanske det sista riktigt stora delmålet innan finalen. Vad den än är!?

Jag har blivit av med Maria!

Kategori: Allmänt

Veckan har börjat bra. Först måndagspasset med Maria.  Tre övningar 10 repetitioner po varje amrap i 8 minuter innan jag fick vila i 2. Repetera 3 gånger. 
Jag skulle alltså gå all in som Maria sa i 8 minuter.  När Ola går all in gör han det i 30 sekunder innan han börjar tappa fart å dör efter 2 minuter.  Trots det tycker jag att jag höll ett bra flöde. Trots att jag drog ut lite po det för att slippa fler varv po attackcykeln. Maria tycker nog att jag kunde hoppat lite mer i burpeesarna och det var ju en del av väggbollarna hon inte godkände för att jag inte böjde tillräckligt po benen!


Men det gick bättre än förra måndan och jag hatade inte Maria efter passet!  

Dagens pass blev bodybalance som vanligt po tisdagarn  å även det gick bra. Tycker jag iallafall!  Fanns en del här också som i en av övningarna kunde vi sträcka ut benet om vi ville. Å det vill jag men problemet var att min fot då skulle komma väldigt nära Marias  huvud.  Å jag antar att min fot inte luktar rosor  så.....
Till saken hör att Maria alltid vill att jag ska stå närmast henne när vi är po BB. Troligtvis känner hon sig tryggast då. Eller är det jag som vill? 🤔
I vilket fall som helst om ni tar min plats blir jag sur po er!

De mindre bra sakerna då. Jag har blivit av med min tagg till gymmet.  Det positiva är att jag hittade både försvarets hudsalva och mina hörlurar när jag letade. Å sen när Hanna messade att bandet fanns po gymmet släpptes en sten från mitt hjärta. 

Vi hade vägning igår och jag uppnådde er mål jag haft lääänge.  Sista tiden har det varit jobbigt när jag tänkt po det. Så jobbigt att jag trodde jag skulle bli riktigt känslosam å bryta ihop po Marias kontor.  Men icke!
 Jag känner mig helt likgiltlig inför det!  Kanske det stämmer som Robert Broberg sjunger " målet är ingenting. Vägen är allahahahaallt!"
Men lite konstigt är det för det var ett rätt stort delmål.  Kanske det sista riktigt stora delmålet innan finalen. Vad den än är!?

Vårblues

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt nu.
Jag får inte riktigt de svaren jag vill ha från träningen. 
Idag t.ex skulle jag springa 5 km po bandet. Men jag gav upp och började gå. Å har jag väl gjort det gick det inte att börja springa igen. 
I går gjorde jag andra styrkepasset för veckan. Var så osugen po det..... min enda tanke var ta mig igenom! 
Känner mig så ostark! Har ju inte kommit nånstans. 
Inte blir det bättre av att kolla klipp po folk som tränar....
Å alla som skriver hur mycket de går ner.... Till och med dem som skriver att det går långsamt  gör det snabbare än jag.
Ja jag vet jag ska inte jämföra  men  ändå...........

Skulle egentligen ha vägt mig för två veckor sen men det har av olika anledningar inte blitt av.
Nu går jag och funderar po hur jag egentligen ligger till. Försöker att inte tänka po nån siffra för jag blir så besviken om det inte går ända fram och det här det inte gjort hitintills.  Men det är ju så svårt att inte fundera.

Jag är konstant hungrig po pizza, hamburgare, eller en redigt god smörgåstårta. 
Sen att det var vaniljhjärtan till fikat häromdan gjorde ju inte saken bättre.  Hade kunnat döda nån för att kunna ta en.
Men kan jag inte ta en då? Är en väldigt vanlig fråga. Å nä det kan jag inte. Jag känner mig själv och vet att suget går inte över trots att jag tatt en, eller flera!

Jag skulle kunna ge upp nu. Visst det har ju gått bra och vi börjar närma oss målet. Men det är ju fortfarande så lååååångt kvar. 

Det enda hoppet jag har är vårens måndagsträningar med Maria hjälper!


Träningsvärken from hell!

Kategori: Allmänt

Har ont i nacken, skuldrorna, bröstet, armarna, magen och rumpan. Men jag känner knappt av det för värken i benen är så ofantlig. Kan knappt gå. Å jag som måste springa upp och ner för trapporna x antal ggr idag! Alltså tänk er Seb Macahan. Å gånga det med 10 så kanske ni får en uppfattning. 
Men jag fattar inte. Visst passet igår skulle va tufft men med de vikterna po skulle det inte va lika jävligt som det sen var. Stackars Maria hon fick verkligen jobba igår för denne tycker inte om när han utmanas. Han vill bara krypa ihop i ett hörn å gråta!
Så jag blir irriterad po mig själv, samtidigt som jag gör allt för att dra ut po vilorna.  Även när det inte finns några!
Försökte nån gång att nä nu jävlar men det tog bara 3 repetitioner innan jag blev tvungen att pausa. Eller tvungen å tvungen?!
Tog nog minst en timme efter passet innan jag kunde gå ut och duscha för känslan efter var så här!
Å det var inte för att Jimmy var po TV (endast!)

Lite konstigt är det att jag som nu insett att jag inte gillar utmaningar å inte kan pressa mig själv  har fastnat för boundless po TV 4. Ett program där två kanadensiska galningar åker jorden runt å deltar i de jävligaste tävlingarna de kan hitta. Typ springa en vecka i sahara!  Eller försöka bestiga 24 toppar i Skottland po 24 timmar!?

Å po tal om tv 4. Så vet jag inte varför men jag började titta po farmen. Jag som inte ens gillar Paolo.  Å efter en vecka är jag så förbannad po deltagarna att jag lovat mig själv att inte kolla mer. Tror ni jag klarar det. 



Jag såg ett rådjur po min promenad häromdan

Kategori: viktnedgång

Nu går det inte längre. Nu måste jag till gymmet trots att Maria bordrat vila. Fast jag har ju vilat sen i lördags. Bara gått enstaka promenader. 
Så nu saknar jag gymmet.  Eller om det är kaffet efteråt🤔
Ibland undrar jag varför jag gör vissa saker.  Visst jag älskar att munhuggas med Maria. Å en dag kommer jag säkert att vinna en diskussion. Men när jag vet att jag i slutändan kommer att göra som hon säger varför fortsätter jag ändå tjafsa emot? Bara för att jag kände mig frisk?
Men idag ska jag dit. Direkt efter jobb. Undras om jag kan sluta lite tidigare? 

Saknar blonda bitchen

Kategori: Allmänt

Det här inlägget ska inte handla om hur ensam jag är.
Inte heller om mina bekymmer att skaffa nya vänner, eller behålla dem jag har.
Jag ska in te ens skriva om hur lätt jag går vidare,  bort och glömmer! 
Ska jag ens nämna hur tråkigt jag har det när jag inte är po jobb eller gymmet?
Den här jobbiga känslan av att jag saknar kärleken i mitt liv. Den känslan som jag hade bedövat  och begravt. Men som sakta jobbar sig tillbaka i takt med att kilona rasar!
Eller hur jag önskat att jag kunde va modig och framåt, ta för mig och umgås i större grupper med okända personer. 
Nä jag ska inte skriva nått om det!
Men varför ta upp det över huvudtaget?
Jo för att nu hade jag behövt ha nån som jag hade kunnat prata med om sånt jag behöver ventilera, nån som hade kunnat få mig att tänka po annat och inte grubbla. I te konstigt jag är Grumpy? 

För detta inlägget ska handla om hur frustrerad jag är.
Det känns som att jag aldrig kommer nån vart. Ja nu tänker ni 50 kg är ju nånstans.  Men det är hela tiden ett kämpande med smärtor hit å dit. Kan jag känna i två veckor att det går bra, att nu är jag po gång nu kan jag bygga de där musklerna. Få en så fast å fin rumpa att handen po den så slår mig där inte studsar utan får ont istället! Å precis när det börjar flyta.  Så får  jag ont i ryggen, eller knät eller min jävla arm eller nån annanstans po kroppen.
Men nu skulle vi starta om för förtielfte gången.  Visst jag fick lite influensa.  Men det kändes bra po bodybalancen å cyklingen. Så jag skulle ta och köra lite lätt styrka. Jag kände mig ju så smidig po bh:n att jag byggt po passet jag skulle köra idag. 
Och sätter igång med uppvärmningen.  Crosstrainern kör för fullt. Men när jag går av känner jag hur strävt det är att andas. Ok då hoppar jag över löpningen imorgon. 
Går ner. Det står ett  par killar vid marklyftet så jag börjar med benpress.  Lugnt å stilla, börjar med ett set om 150 kg. Inga problem sätter po 50 till och kör 4 set. 

Fan de håller fortfarande po! Då tar jag hacksquaten. Lägger po 50 kg och kör 5 set. Äntligen är det ledigt borta vid marklyftet.  Lägger po 50 kg och kör ett set om 10. Vad är detta? Jag bidde ju yr. 
Håller po min plan lägger po till 60 kör ett set. Fortfarande yr. Behöver en längre paus antagligen. Maria frågar hur det går och jag svarar dåligt.
Konstigt att hon inte kom bort och slog po mig, som vi kommit överens om att hon ska göra när jag är negativ!
Kör nått set till men vågar inte fullfölja planen.  Så jag tänker köra lite bänkpress istället. Bara 50 kg inte mer men är fortfarande dizzy så jag skiter i det!
Går upp för efter träningen fika po kaffe och nocco. 
Messar Maria om hur det kändes. 
Då får jag panik! Maria föreslår att vi ska hoppa över träningen po måndag och att jag ska kurera mig istället.  Jag som har längtat så efter detta passet. Då jag ska nå ytterligare en målgräns.  Detta passet som skulle va det första av vårens alla måndags pass, omstart förtielfte! 
Nu när jag äntligen skulle säga att jag mår bra och har inte ont nånstans! 
Snälla Maria gör inte såhär mot mig!
Naturligtvis fattar jag att hon har rätt men jag VILL inte hoppa över passet po måndag!
Så jag sitter där i soffan, snackar lite med folk och med Alva i receptionen.  Men det är ju inte som när man kunnat snacka med HannaFelicia!
När jag lugnat ner mig å duschat skickar jag till Maria att det är ok om vi skjuter upp träningen en vecka. Mitt fysiska mående vann över viljan denna gången också! 
Men åskmolnet Ola som kör him är inte nådig! 


Lär dig säga nej!

Kategori: Allmänt

Blev lite ändring po arbetet så nu fick jag en halv dag ledigt till. Vad gör man då? Ja Ola planerar om sitt träningsschema.  Skulle tatt det lugnt efter att vatt sjuk men nu.......
Maria godkände det utan att blinka. Kanske för att hon är instruktören po de gruppass jag nu fick in?
Får bara hoppas att den väntande inbeordningen i helgen inte stör för mycket! 
Så Maria tycker att jag ska skida i jobbet. Säga nej! 
Av nån konstig anledning så ska jag säga nej till alla andra, inte henne?!

Så det var det jag gjorde idag. Efter att ha suttit isolerad po infektionen i mer än 24 timmar körde jag å handla. 
Stod vid delikatessdisken. Och som vanligt när det är mitt nummer kom killen som hade numret för fyra nummer sen och klagade po att han blivit missad. Lär dig systemet, Pucko! Missar du ta en ny lapp.
Den stackars expediten frågade snällt om det var ok att jag släppte före honom, men jag skulle bara ha två grillade kycklingfileer  så jag tog till kommandorösten å så NEJ! Så hon fick ta mig först.
Hoppas nu att Maria är stolt över mig!

Lär dig säga nej!

Kategori: Allmänt

Blev lite ändring po arbetet så nu fick jag en halv dag ledigt till. Vad gör man då? Ja Ola planerar om sitt träningsschema.  Skulle tatt det lugnt efter att vatt sjuk men nu.......
Maria godkände det utan att blinka. Kanske för att hon är instruktören po de gruppass jag nu fick in?
Får bara hoppas att den väntande inbeordningen i helgen inte stör för mycket! 
Så Maria tycker att jag ska skida i jobbet. Säga nej! 
Av nån konstig anledning så ska jag säga nej till alla andra, inte henne?!

Så det var det jag gjorde idag. Efter att ha suttit isolerad po infektionen i mer än 24 timmar körde jag å handla. 
Stod vid delikatessdisken. Och som vanligt när det är mitt nummer kom killen som hade numret för fyra nummer sen och klagade po att han blivit missad. Lär dig systemet, Pucko! Missar du ta en ny lapp.
Den stackars expediten frågade snällt om det var ok att jag släppte före honom, men jag skulle bara ha två grillade kycklingfileer  så jag tog till kommandorösten å så NEJ! Så hon fick ta mig först.
Hoppas nu att Maria är stolt över mig!