olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Ett tungt och tråkigt träningspass

Kategori: personlig tränare

I morgon smäller det. Midnattsloppet! Får väl redan nu be Fanny om ursäkt som ska stå ut med mig 10 timmar po jobb innan jag ska rusa in till Malmö!

Maria, stans bästa PT vill ju att jag ska ut ur min komfortzon.  Man kan ju undra varför? Jag trivs ju där. Det är väl därför det heter komfortzon, eller?
Jag vet ju inte om det är värst att springa 10 km, långa km. 
Eller köra in till Malmö. Köra runt i centrum, parkera i ett parkeringshus, gå upp i ett köpcenter jag aldrig varit i innan, hitta rätt butik, hämta startkitet, leta efter ett matställe som har riktig mat och inte bara tång å sånt skröfs,  hitta ner till parkeringsgaraget,  hitta bilen, betala, hitta ut, po ett ställe som inte var där jag körde in,och sen när man äntligen kommit ut po motorvägen är det kö halvvägs bort till Lund. 
Jag har faktiskt valt att  bo i Bialitt för att det var för mycket folk i Eslöv!


Var och tränade  innan  idag. 
Och det är konstigt för gymmet var nästan tomt, Erik körde pb po marklyft som vanligt, Benny andra tränaren låtsades att han var Rocky och gick lös po sandsäcken, Maria tränade med nån som inte var Evelina?! Undras vad Evelina säger om det?
Och alla var i just det hörnet jag skulle träna i!
Man kan säga att jag hade energi. Jag till och med joggade uppför trapporna till gymmet!
Po marklyftet gick det så fort att jag blev tvungen att tvinga mig sakta ner och riktigt tänka po tekniken! 
Blev lite lång vila mellan seten. När Maria tränar kan man inte slita blicken från denna starka, envisa, fantastiska varelse. Visst jag skulle kunnat skriva kvinna men det är nåt utomjordiskt med henne sätt att köra under träning!

Utfallen gick bra. Fast Maria var ju tvungen att kommentera! Och ska sanningen fram vågade jag inte riktigt köra po max pga knäna trots att de kändes ok!

Sen kommer jag upp och får skäll av Felicia för att jag inte berättat att jag ska springa i morgon!
Tyckte väl att jag bara haft 21 läsare sista veckan!

Po tal om Felicia så att  hon lovat att ställa upp i Öved trail så nu kan det bli riktigt roligt. Johan har anmält sig, Maria kommer att anmäla sig trots att hon är rädd att bryta benen och nu Felicia också 😁

Kommentarer


Kommentera inlägget här: