olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Jävla tradet

Kategori: Allmänt

När jag var ung så gick det en skitbra radioserie om bröderna Lagerståhl. Bl.a. så åkte de buss och de tyckte det var "Jävla tradet!".
Själv kan jag bara hålla med åkte tvärs över USA med greyhoundbuss å det var jävla tradet. Speciellt när man fick vänta i timmar när man skulle byta.
Detta får mig osökt att tänka po när jag kom till Las Vegas. Inte fyllda tjugo eller jo det var nog två dagar efter. Min plan var att jag skulle springa in po ett casino och lägga en quarter i en enarmad bandit.Sen kunde jag för resten av mitt liv berätta historien om när jag spelade i Las Vegas!
Är det nån som kan gissa vilket som var det enda stället i hela dubbelmoraliska USA där jag fick springa mellan två bussar???
Svaret är Las Vegas!
Po tal om bussar. Jag jobbar ju med personer dom räknas som utveckilngsstörda. Men de är inte alltid så dumma. Bla. Så finns det många exempel po hur man kan åka med bussen utan att betala. Det är bara att spela po chaufförens snällhet alternativt rädsla.
Som verksam i yrke hade man väl önskat att chauffören nån gång hade sagt till så att de hade fått gå av och gå hem. de hade väl i och för sig bara väntat po nästa buss och å andra sidan hade väl förarna blivit lynchade av de andra som åkte så......
Dagens musiktips:
Greyhound bus med Anders Glenmark!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: