olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Sjukt!

Kategori: Allmänt

Ohh vilka snackisar det vart sista tiden. Först går Ranelid å vinner artisttävlingen. Fanny tyckte det var bra så det borde betyda att jag inte gillar sången, eller vad man ska kalla det. Har fortfarande inte sett eller hört bidraget!

Sen går Vickan å kalvar. Å jag som hade röstat po Britta i namnröstningen men,men Estelle är helt klart godkänt i mna öron. Men som republikanerna går igång.. Över min döda kropp att vi byter ut monarkin så länge det finns en tronföljare som är villig att ta över!
Till slut har vi då Kanni,kanin,kanin inte sluta skjuta snart? Någon forskare har föreslagit att vi ska ätya mer kanin för det är bättre för miljön. DSisneygenerationen går då genast igång å säger att de är såååååå söta så dem kan vi inte äta. Bullshit säger jag. Kött är kött!
Det är som alla de där dokusåporna som görs. Där man måste rättfärdiga sitt köttätande genom att vara med om slakten oavvsett hur äckligt man tycker det är. Nä fy faen. Tack vet jag då Hässleholmstösen som var med i Robinson nu sist. Hon ville prova att nacka en kylling eftersom hon var nufiken. inte nått tramsigt rättfärdigande här. I min värld hjälps man åt och klarar man inte att göra nått så finns det andra som säkert gör det!
Var så nära att köra över ett rå häromdan. kan bara säga att det där med att sikta po bakbenen inte hjälper. Man trycker ner bromsen å stirrar stint po djuret.
Förr veckan skrämde jag en fasan när jag kom runt kröken. Den såg ut som om den sket ner sig.
Idag tog jag en annan väg å där var fullt med svanar po fältet!

Kommentarer

  • fanny säger:

    ÅÅH du nämnde mig i din blogg. WOHO. Och låten är bra.Kolla länken som jag la upp igår =)

    2012-02-27 | 00:08:16

Kommentera inlägget här: