olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Naturlig talang?

Kategori: Allmänt

Jag har lyckats.. Idag fick jag en kvinna att gråta. Yes!! Frågan är om det är min naturliga talang eller nått jag har med mig från teamledarutbildningen!
Bakgrunden är den att vi de senaste fyra veckorna har haft en praktikant po jobb. Jag skulle vart handledare men mitt schema har inte passat ihop med hennes. Detta har gjort att det var först nu i slutet po perioden hon har gått med mig.
I går när vi slutade så talade jag om hur jag såg po det hela. Min tanke var att hon skulle ha en chans att ordna till dte till idsg då det var sista gången hon gick med mig...... Å idag bröt det löst. en kollega kom och sa att praktikanten satt och grät över vad jag sagt. Det roliga var att när jag gick till henne för att reda ut var hon som hin håle själv. Hon gick po å det var inte i ullstrumporna. Men hon pratade inte med mig. Hon pratade med alla andra som var i rummet. Jag fick knappt en syl i vädret. Ni som känner mig vet att jag blir flyförbannad när man går runt nånting. Säg som det är istället så blir det möed bättre i slutändan.
Kontentan av det hela var att hon senare under dagen visade just det jag hade efterlyst. Jag menar efter att hon visade det kan jag tänka mig att säga ja till henne om frågan om timvik kommer upp!
en sak är iallafall säker. Om man ska gå brevid mig å lära saj jobbet så kommer jag att ställa krav för att ge mitt bifall ;-)
Puss po er!

Kommentarer

  • Johan säger:

    Du är för mjuk ola. De skall ju börja gråta direkt inte en dag efter.

    2012-02-16 | 20:13:38

Kommentera inlägget här: