olasjunnesson

Svaret på den stora frågan om livet universum och allting!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Eller Vet ni inte att Jorden kommer att gå under 2012?
Då var det dags att fira den absolut sista nyårsaftonen nånsin. Som ni vet kommer ju jorden att gå under nästa år. Å då är det ju attans att jag ska jobba. det innebär att jag varken kommer att få dricka skumpa eller pussa nån grann tös!
Eller.... Om det finns nån grann tös, eller bara tös! Som vill ha en puss vid tolvslaget så är det bara att komma till gräsmattan mellan Rönnebergavägen 20 och 22. För där står jag. Om det är nån som tror att det kommer att vara svårt att hitta mig kommer det att stå en brevid som berättar var jag ska begravas!
De gamla maya indianernas tideräkning kommer att sluta 2012. detta har många, eller i alla fall några tatt som tecken på att jorden kommer att gå under. Nu kan man ju fundera på om det inte är så att de gamla maya indianerna bara inte kunde räkna längre så allt börjar om?
Det enda jag är säker po är att det inte kommer att ske den 21 december. Detta bygger jag po att Jänkarna i stora kapitalistlandet USA tycker att det ser häftigt ut med 122112. Vi som har en lite mer öppen kultur inser ju narturligtvis att Mayaindianerna inte räknade så, så det kommer att ske ett annat datum.
Frågan är hur Jorden kommer att gå under. I filmen 2012, som jag såg häromdan. Hettas jorden upp så att kontinetalplaqttorna börjar röra po sig med stora jordbävningar och flodvågor som följd. detta skrev jag bara för att bevisa att jag var med po den tiden då man kallade Tsunamis för flodvågor!  I filmen lyckades ju Hjältarna " Som är amerikaner att få resten av världen att hjälpa till med att bygga ett antal arkar som flöt ut över den vattenfyllda jorden. Nån som känner igen senariot?
Näe min favoritteori just nu är att det kommer att formas ett virus som gör folk till zombier. Viruset smittar genom att zombierna biter en.
Kan det vara så att jag tittat po walking dead för mycket?
I alla fall så har jag börjat köpa in lite lagom stora knivar så att jag kan försvara mig. Min plan är att ta mig över till Ven och där rensa upp bland zombierna som kommer dit.
I vilket fall som helst så är det så att den dagen kommer scouterna ta över världen. Kolla bara in detta
http://youtu.be/aW7wH0WnVLo
Så eftersom ni behöver en scout vet jag var det finns en.............

Dagens outfit!

Kategori: Allmänt

Har förstått att man som bloggar bör lägga ut ett foto po de kläder man ska ha po saj den dagen och kalla det för dagens outfit. Men jag har ju ingen kamera å Tomten var inte snäll nog att lämna en i julklapp så därför tänkte jag beskriva vad jag har po mig idag.
Svarta Hosor med märkning från en sportbutik i stan, jeans, Rosa kallingar ( men det vill ni nog inte veta), svart T-shirt!
I morgon hade jag tänkt ha po mig samma. Faktum är att när jag tänker po det så kan ni kopiera detta och ha de närmaste 365 dagarna.
Förresten så har jag fått ett efterlängtat brev po posten, även om jag fick köra ända till Gunnarssons i Svalöv och hämta det! Nya fina rep och spännen i diverse färger. Me Like. (Det är utrikiska och betyder Jag är nöjd!)

Teknikens under

Kategori: Allmänt

Såg idag att jag hade ca 301 vänner po fejjan. Jag.... Skånes mest asociala människa. Hur gick detta till? Jag som aldrig skickar julkort, bjuder him nån,eller som är en fena po att glömma människor så fort jag har vänt mig om och börjat gå. Det finns ju så många som jag har mött i mitt liv ( och glömt bort!) alla som gick po Ekenäs, lärare, scouter i alla dess former, Hela Eslövs kollektiv av omsorgspersonal. Till råga po allt så är jag känd som son till.......
Jag vet att många klagar po facebook den inkräktar po integriteten. Jag var själv en av dem som sa så. Jag skulle aldrig komma po tanken att gå med i nått sånt och lägga ut hela mitt liv..... Est Voila! Det är franska och betyder typ "Man ska inte kasta sten förrän man är över glasbäcken!" Eller nått sånt. Nä för mig har det här att skaffa sig ett mobilt bredband ( Innan hade jag bara uppringt modem, men nu kan jag till och med se filmer!) Gjort att jag har börjat utforska de möjligheter som finns med teknikens under.
För mig innebär ett medlemskap i Facebook att jag kan hålla koll po en massa andra människor, Det är till och med så att jag har kontakt med personer som jag annars bara hade glömt bort. Men de är nu mina vänner och jag kan bry mig om dem po olika sätt. Ibland hinner jag till och med tänka innan jag skriver ett inlägg, bara det ;-) iNte för att jag gör det men möjligheten finns.
Med tanke po att jorden kommer att gå under 2012 så är det den sista nyårsaftonen som stundar. (Mer om detta i ett kommande inlägg!) jag har väl blitt lite sentimentaql po gamla dar och funderaqt lite po alla de männikor som jag har glömt men också de som har försvunnit. Därför kommer jag från och med nu att förbjuda alla, mostrar, morbröder och andra som jag bryr mig om, men kanske inte har sagt det! Ni är härmed förbjudna att lämna oss. det räcker nu!

Ny produkt

Kategori: Allmänt

Eftersom Apotekarnes inte hörda av sig och gav mig en back julmust kommer jag nu att vända mig till Zoegas och försöka få ett flak SKÅNEROST!

Detta bidde jobbigt!

Kategori: Allmänt

Visst är det kul att folk läser det man skriver men nu bidde det jobbigt. Har fått ett par kommentarer från nån som jag skulle vilja kalla vän och hons bekanta. Och de tycker att bloggen är rolig. Men detta sätter ju en sån press po mig att prestera så nu bidde det lite jobbigt. Nu måste jag ju upprätthålla standarden po inläggen så att det alltid är kul. Samtidigt tror jag att jag då kommer att tappa min spontanitet och personlighet i det jag skriver. Så om ni märker att jag tappar bort mig i mina inlägg så hör av er!
Dagens viltrapport: En styck självgående golvmopp ;-)

Konspiration

Kategori: Allmänt

Läste i kvällan idag att det var många hushåll i skåne som hade haft inbrott i helgen. En poliskvinna hade kört runt och förfasade sig över att det var så mörkt i de hus som stod tomma. Det var till och med så att hon som inte var tjuv kunde se var folk var bortresta.
Detta måste ju vara en stor konspiration. Först sätter elbolagen ett pris som gör att det kostar skjortan att ha ljus tända. Så är man inte himma vill man kanske spara de slantarna. Sen hyr de in tjuvar som länsar alla tomma hus så nästa gång kommer man att se till så att tv å ljus å saker är igång. Å då kan de höja elprisen igen eftersom efterfrågan är så stor!
Tror fan att de har lierat sig med Skånetrafiken också så att tjuvarna ska ha så lång tid som möjligt po sig att länsa!

Juldagsblues

Kategori: Allmänt

Då var det juldagen denna sista juldagen nånsin eftersom världen kommer att gå under 2012. Men mer om det senare!
I går po julafton slog jag nytt rekord här po bloggen, 44 personer som vart inne och läst. Kanske det beror po att jag la ut en annons här?
Dagen idag har jag tillbringat i sängen. Jag slutade i morse åkte him och la mig för att kanske sova en liten stund men vaknade inte förrän vid fyra tiden. Å då bidde det bråttom eftersom jag skulle vara hos syrran halv fem! Väl hos syrran blir jag bjuden po nån konstig mörk skummande dryck som min svåger påstod var julmust, men hur jag än tittade stod det inte Apotekarnes po den. Han sa att den hade vunnit alla tester, men han borde veta att riktig julmust inte bryr sig om några tester. Den är godast ändå!
Jag tänkte skriva lite om fåglar. Det finns tre sorters fåglar.
Pjoddar: små och piper.
Kråkor: skränar
Örnar: stora fåglar
Ånkor: har simfötter
Storkar: Har långa ben
Detta pga. att jag såg en stork vid Trollenäs!

Jul!

Kategori: Allmänt

När man häller upp julmust i ett glas så skummar det nästan alltid över. Men när man fyller glaset för andra gången, (Vem nöjer sig med ett glas?) så skummar det inte lika mycket. Varför?
Om någon skänker mig en back julmust (apotekarnes) så ska jag försöka forska i detta!
Kom idag po att jag vill ha en rosa t-shirt så det lägger jag till min önskelista!
Har redan rosa kallingar så!!!

Julegnäll!

Kategori: Allmänt

Ny beställning kom in idag. Bara synd att jag har slut po både rep å spännen. Men det e ju bara att beställa mer ;-)
Det var jobbigt att komma opp idag. Jag låg länge igår och funderade, eller rättare sagt så kunde jag inte sova!
Men ytterliggare en dag avklarad. Innan vadå frågar du dig då säkert? Ja inte vet jag men i dessa tider har den ena efter andra varit ude på fejjan och skrivit om att de snart skulle ha semester. Varför?
Det är ju så skönt och lugnt att jobba nu, Många brukare åker till sina anhöriga över helgerna så man har tid med de få som stannar hemma!
Jag tycker att kommunens tjänstemän skulle visa lite solidaritet med oss ute på golvet. Vi får inte ta semester men det kan tydligen tjänstemännen göra lite som de känner för!
Såg att Sossarna har tappat lite mer i statistiken och är ännu mindre än moderaterna! Förvånad? Inte jag! Cecilia Lind utalade sig för några veckor sen i Kvällsposten om att hon inte tyckte synd om Håkan. Han hade själv satt sig i den situationen som uppkommit. Men Fru Lind Man ska inte kasta sten när man sitter po glasberget. Fundera du po vad du har gjort denna mandatperioden. Jag ber dig att speciellt fundera på förlovningen, Stensson, demokrati i nämder och fullmäktige Och så var det nått om en tågtidtabell! För om du inte vet om det Fru Lind så tror vi vanliga dödliga att liksom det sker i kommunen så sker det också i Riksdan!... Inte konstigt om sossarna går back!
Dagens viltrapport: Får väl säga att rå är det djur som har mest trafikvett. Åtminstone po autostradan mellan Bialitt Å Trolle! De väntar tills det är fritt och går sen över vägen po en väl synlig plats!
På tal om irritations moment så hade det varit bra om distriktssköterskorna hade informerat varandra speciellt om man ger ut information till oss på boendena!
Dessutom är såna där flickor man raggar opp po internet ett Jävla otyg!!!

Paracord

Kategori: Allmänt

Som ni säkert har märkt, Såvida ni inte är urtypen för pantad blondin, har jag börjat med en liten hobbyverksamhet. Jag har annonserat po blocket om att jag gör armband i paracord po beställning och i går så trillade den första riktiga beställningen in. Med riktiga beställningen så menar jag att det var någon som jag inte kände eller hade som vän po fejjan som beställde.
Annars tyckte jag att det såg svart ut eftersom jag hitintills hade fått in två beställningar och den ena var min syster. Å hon tror att hon skallfå  betala sitt. Det kan hon fetglömma!!!
I alla fall så skrev jag om detta po fejjan och vips så trillade det in beställningar. Så nu måste jag köpa lite mer av vissa färger men framförallt spännen!
Det roligaste av allt var att jag låg och funderade lite i natt så om allt funkar som jag har tänkt mig kommer min collection att utökas med nya produkter.
Tack Lina för inspirationen, du kommer att vara den första som får se ;-)
Detta innebär att jag till min önskelista inför julen vill öka po med en kamera så at jag kan ta bilder själv! Inte för att det är något fel po Eskils bilder men....
.
Detta är min första kund som visar opp sitt armband!
Dagens viltrapport då: Ja det var inte så möed ute. Satan satt och slickade sig po planen när jag var ute å han ville inte komma när jag kallade po honom. Och när jag vände mig om stod grannens hästar och tittade konstigt po mig. Undras vad de tänkte, men de borde ju vara vana vid det här laget!
För er som inte vet är Satan en randig katt som har gått ute hos mig i ett par år och ätit. Men de senaste åren har grannen tatt in han hos sig så han är nu deras. De har dessutom döpt om honom!
Huvudsaken är ändå att han patrullerar mitt yttre försvarsverk mot musarna!
Jag har lite svårt att komma ihåg om jag har döpt han till Satan eller Lucifer? Dottern hans döpte jag till Lucinda i alla fall!

Wooppiiiee!

Kategori: Allmänt

Jag har precis fått min första beställning av armband så....
Men det var inte det jag tänkte po utan mera hur allt kan ändra sig. I början po veckan Eller det ni andra kallar helgen så var jag så låg och nere att jag nästan funderade po om jag hade hamnat i mitt vanliga vintermörker då det e lika bra att gå i ide fram till våren. Men lika oförklarligt som jag hade blitt deppig. Lika oförklarligt är jag nu tillbaka po toppen! Har inte en aning själv  om hur det gått till men!!!
Inte ens nått roligt vilt har jag sett. Men jag glömde berätta om hur hararna antingen tror att jag inte ser dem när de leker sten eller så springer de framför bilen å är väldigt irritreande.
Låset po ett armband
Ett sånt här armband har jag sålt till Mikael Thuresson!

Humor

Kategori: Allmänt

Visst e det så att man inte får ljuga i reklam? För när man hör hur Jonas Gardell gör reklam för sin nya bok, berättar han att det är julens roligaste bok. Men citatet" I Sverige firar man jul i december, midsommar i juni och varje november ger vi Zlatan en guldboll!" Hur kul e detta?? Eller är det bara så att jag inte förstår och aldrig har förstått Jonas?
I vilket fal som helst tycker jag att han far med osanning när han säger att detta är en rolig bok. Jag menar om man nu tar ett citat bör väl det vara det absolut roligaste i hela boken........
Men humor kan ju vara litta personligt vilket gör att han kommer undan med det.
Vi kan ju ta min blogg som exempel. Det finns en galen, rätt så snygg tjej, som tycker att min blogg e skitkul. Jag menar... (Men nu tänkte jag inte hänga ut dig Lina!) Och det absolut bästa tycker hon är viltrapporten. Så här kommer dagens. En katt!
för att fylla ut dagens inlägg så tänkte jag beskriva de vilda saker som jag ser po vägen him.Jag ber er observera att jag INTE kör po dem!
Vildsvin Är stora som buffflar, Går som ett tåg över vägen vilket kan inneböära en å annan panikbromsning eftersom de väljer ställen där man knapt upptäcker dem!
Har lite bättre trafikvett. Framförallt de äldre. Kan stå vid sidan av och lugnt titta po bilarna som kör förbi, samtidigt som de tuggar i sig sin kvällsmat, eler middag!
Dov Samma som rå men uppträder i större flockar. Och så e det större djur!
Kamikazeigelkottar Lurpassar vid vägen och kastar sig fram när det kommer en bil. Ena luriga rackare.
Fasan En dum variant av kamikazeigelkottar. Kan stå och titta efter trafik i flera minuter och precis när man kommer fram till dem så springer de över vägen.
Måste bara dela med mig av en lite del av min collection
Tre armband i Paracord
Å förresten så e jag väldigt låg just nu, vet inte varför men om jag kommer po det så ska jag dela med mig!

skrivkramp!

Kategori: Allmänt

Insåg att det var dags att blogga lite igen...
Har satt igång mitt lilla paracordprojekt men det verkar inte gå så bra :-( men vi får väl utvärdera och förnya för att sen göra ett nytt försök.
har lagt opplite bilder po fejjan de bidde bra.
Har nu ett par dagar sett en stor flock svanar bakom Ingagulls gamla hus!
Annars har det inte setts så möed po vägarna. I och för sig så har kusinens dotter massakrerat ett rådjur nånstans men,men....
Vet knappt vad jag ska skriva eftersom jag har vart upptagen med tanke själ å hjärta i mitt projekt.
Naturligtvis har jag fått en del tankar men de har jag hunnit glömma innan jag kommit hit!
Inte ens en liten kamikazeigelkott har jag att skriva om!
Dessutom e det snart jul. Jag blir lika förvånad varje år för att folk tar ut semester. Det går ju inte att få tag po en vettig människa nästa vecka!
Själv ska jag jobba, eller som chefen frågade. "Vem mer än du är här po julafton?"

Viltorientering

Kategori: Allmänt

När jag kör him från Eslöv så är det först efter Trollenäs det brukar dyka upp nått spännande djur. Tycker mig ha skymtat en räv ett par gånger både innan å efter Strö.
Efter Strö vid Österby finns det en märgelgrav precis där man svänger. Vid den har jag sett både rå , hare, grävling och fasan!
När jag sen passerar Åsas föräldrar så brukar där gå kossor i hagarna. Åsas föräldrar är så snälla så de har till och med en swimmingpöl till koorna! Om man kommer sent po kvällen/ natten kan man i bland se dov eller rå i hagarna åsså!
Sen kan det dyka opp dov hela vägen till Trolleholm, framförallt po fältet vid brända huset. Där har de nu satt upp en sån där mobilt hem som distraherar en varje kväll. Jag vill ju se om det bor nån där eller om det e till nått annat?
Vid brända huset börjar vildsvinen åsså dyka upp , stora som bufflar!
Så där får man ta det försiktigt ända tills man kommit ut po rakan efter Trolleholmsskola. De sista djuren brukar dyka opp precis nere i svackan. Både rå, dov och vildsvin.
Po rakan sen har det ibland suttit nån rovfågel. Jag minns speciellt en uggla som satt precis mitt po vägen å inte ville flytta sig.
Därefter börjar jag närma mig torken, där har jag sett vildsvin. Skarpa kurvan där brukar råen dyka upp som sen kan finnas nästan  ända bort till Gryttinge.
po min infart sen kommer det ibland en kamikazeigelkott!

Skitsnack

Kategori: Allmänt

Å vad ska jag skriva idag då.......?
Om vi börjar med skitsnacket...OM DU ÄR KÄNSLIG? LÄS DÅ INTE DETTA!!
Det värsta med att vara dödssjuk (Förkylning) är att magen blir åsså dålig, Igår när jag började jobba var jag tvungen att gå in po dass, och när även jag med min täppta näsa kände odören från restprodukterna måste det ha varit riktigt illa. Blev tvungen att spraja toan med luktegott innan jag gick ut!
NU KAN DU LÄSA IGEN!

Mitt paket med paracord hade kommit så nu har jag 12 olika färger att leka med. Har ägnat dagen. Eller en stund av dagen åt att göra en provcollection. Så i morron ska Eskil ta foto och snart kan jag lägga ut och testa om det går.... Annars får väl hela släkten å alla andra ha ett armband eller nyckelringstofs i julklapp!
Kan bara konstatera att det regnar å blåser idag!
Häromdan kom jag po mer som jag skulle lägga till önskelistan men det har jag glömt igen :-(

Jag är diskriminerad

Kategori: Allmänt

Ni som har läst mina status uppdateringarpo fejjan märkte kanske att jag var något upprörd igår. Orsaken till detta står skånetrafiken för... Eller rättare sagt de som bestämmer över hur tågen ska gå eller inte gå!
Bakgrunden till det hela var att jag hade vart i Linköping. Tack för trevligt sällskap Sofia, Sofia, Carl, Anna och lite Erika. Erika hade dessutom en av de mest ovanliga pluggställningar jag nånsinn sett!
Jag var dessutom dunderförkyld. Levde på Otrivin comp, som får mig att klökas varje gång jag sprutar upp det i näsan. Hade för första gången nånsin köpt echinagard. Egentligen var det nått annat namn men den verksamma beståndsdelen var samma som i echinagard och det kommer jag ihåg!
Nåja po vägen him var det arbete nånstans po stambanan så jag fick ta byssen till Lynd från Osby. Detta förlängde restiden med en timme i alla fall. Dessutom var det ett gäng där bak som höll låda hela tiden, nån av töserna fnittrade konstant!
Väl i Lund går jag för att köpa en biljett till eslöv. Ser att det går ett tåg 2342 och tänker "en kvart, det är väl helt ok att vänta!"
Men såkommer jag po att det är ju ett ö-tåg å dem går inte alltid till Eslöv nuförtiden. Går för att kolla upp men då stå det bara vilken slutort tåget har så jag får sätta mig i västra stationsdelen och ta upp min laptop.
Då går det tåget INTE till Eslöv utan jag får vänta till tio över midnatt.
Nu var jag verkligen trött!
Så jag sitter kvar och underhåller mig med att chatta med så många som möjligt!
Då kommer det en väktare och stänger stationen. Jag frågar lite uppgivet om det är öppet nånstans men han hänvisar mig till macdonalds... Hopas i alla fall att han menade burger king.
Så det var bara att sätta sig ute po perrongen och vänta i 20 minuter..
Om ö-tåget hade stannat i Eslöv hade jag suttit i Ebba vid det här laget.
Så något trött sjuk och allmänt kinkig kommer jag him strax innan ett po morronen. En resa po ca sju och en halvtimme!
så nu mina kära Eslövsmedborgare Är det inte dax att vi kräver vår rätt. Eslöv som blev stad pga järnvägen är nu diskriminerad!! Vi borde anmäla till DO!!
Vi kräver:
  • Max en halvtimme mellan tågen utanför rusningstrafiken!
  • Max 20 minuter mellan tågen under rusningstrafiken!
  • Varannat tåg ska vara Ö-tåg som går direkt till Köpendanmark!
  • 6 avgångar med x 2000 till Stockholm ( Vill vi det egentligen?) per dag
  • Tillika sex ankommande Stockholmståg per dag.
Om detta inte går igenom ska inget av de pågatåg som servar ( kan skånetrafiken ordet service?) Eslöv Gå längre än till Höör. Om nu Hässleholms- å Kristianstadsborna tvunget ska ha sju minuter kortare resa behöver de INTE sitta å ta plats po våra tåg!
Jag tänkte avsluta lite positivt och berätta att det stod sex dov parkerade vid Trolleholm!
En liten låt som passar när man befinner sig i Lund å inte kan komma him pga Skånetrafiken!

Linköping

Kategori: Allmänt

Då har man nästan tillbringat en heldag i Linköping! Det är rätt så skönt faktiskt att bara strosa runt i en stad som man inte känner till ett dugg!
Besökte domkyrkan, slottsmuseet, stortorget flera ggr.
Hade en tevlig stund med Sofia, käkade middag!!! Å honhade tilloch med köpt en julklapp te maj...Julmust!! Bara det!
Fortsatte hem till Anna tillsammans med e andrsa i teamet. Å efter en lång kvällssamtal/planering så e det dax att sova..

Så jag gör väl det nu!


Viltrapport: En massa östgötar!

Jag kör inte över stackars oskyldiga djur

Kategori: Allmänt

Jag vill bara poängtera att jag inte kör över alla de djur jag ser po vägen him! Det är bara så att jag nämner vilda djur som kan vara en fara för andra som passerar!

Då sitter man po tåget till Linköping. ska planera EB. Å vad gör man inte för en billig billjet. kommer att få tillbringa nästan hela dagen po egen hand i Linköping men där finns säkert nått trevligt. SOm t.ex en träff med Sofia och en wienerschnitzel!!! Bara det.
Börjar bli lite orolig. Har inte passerat Alvesta än men det ligger nått konstgt vitt po marken utanför!!!

Skulle egentligenskriva lite po mitt teamledarprojekt men det är görsvårt att skriva po ett krängande tåg så jag hoppar!

Dert har varit alldeles för mörkt för att upptäcka n¨ått vilt de senaste dagarna!

Har pratat med Eskil om att ta reklamfoton po armbanden eller friluftsmänniskans enda bling,bling. SÅ det närmar sig ett test.

Jag blir åksjuk po x2000

Jag har köpr rchinagard!!! Bidde dödsförkyld men jag kan ju inte stanna hemma från planeringen så Echinagard, otrivil comp och ipren ska ta mig igenom denna helgen!

Jag vill!

Kategori: Allmänt

Ok så här är det. När jag sover borta sover jag dålet. Och denna veckan ska jag sova borta varannan natt! Natten som gick tillbringade jag po Hörby ringsjöstrand. Helt ok , fräscht och fint. God mat med perfekt tillagat kött!
Men så skulle jag sova.Släckte vid elva halvtolvsnåret så att jag skulle vara i god form inför dagens övningar...........Å vad tror ni hände?? Låg och vred mig halva natten, benet gjorde ont som in i h...e! Så vid tre tiden i morse slängde jag ner bäddmadrassen po golvet å la mig där! Kändes mycket bättre men jag kan ju inte påstå att jag bidde utsövd!

Dagen tillbringades sen po Åkersberga med del fem i teamledarutbildningen. Det e så inspirerande så jag vet inte vart jag vänder mig om jag inte får en teamledartjänst sen! Får reda po det först i januari i så fall!
Det mest positiva var att jag fick så många idéer po hur jag skulle lägga fram mitt projekt. Till och med Wensmark gav tips po bra personer att prata med. Så nu har jag bara att komma ihåg allt tills jag fått det nerskrivet.. Kan väl bli problem med det trots att jag har ett bra minne. Tyvärr alldeles för kort!
Vill bara säga att jag vill verkligen ha en tjänst som teamledare i januari!
Jag vill, jag vill ,jag vill!!!

Goda nyheter då! Har äntligen fått mitt paket med paracord så nu e jag rustad igen. Snake skin camon var urhäftig!

 Min önskelista:
Om nån har en miljon eller flera över så är det helt ok att ge dem till mig!

Va?!

Kategori: Allmänt

Ja jag vet. Jag har inte skrivit po ett par dar, men jag har varit po övernattning med scouterna och Carina sa att det inte gjorde nått för hon hade inte sin dator med och kunde läsa!

Jag tänkte idag börja med viltrapporten. Kanske mest för att jag hade en verkligen bra sak att skriva som jag har glömt bort.

Po vägen in till Eslöv såg jag inget intressant.
Men jag skulle till Hörby Ringsjöstrand po internat med jobb och när jag kom till Eslöv insåg jag att de jobbade så möed vid flygstaden. Kom ihåg att Elen var en halvtimme sen till jobb häromdan pga. av vägarbetena så jag valde att köra över skarhult till e 22.
Hade precis passerat Gryby när jag såg två rå betandes po fältet!
Såg baken po ytterligare en vid skarhult samt en otto-hund när jag närmade mig Hurva.
Kan förresten säga att det var ett misstag att ta e22an. De jobbade po den åsså!

Har som sagt tillbringat helgen i Kävlinge med spårarövernattning. som vanligt hade jag svårt att sova.  Jag säger inte att jag har vridit mig po natten men blixtlåset som började po vänster sida var po höger när det var morgon.
Vädret var sisådär så vi fick tillbringa största tiden inne. Detta innebar också att nästan hela mitt förråd av paracord gick åt. Vilken tur att jag har 60 meter som ligger po posten, eller är det i min postlåda?? Kommer inte åt den förrän i morron!

Denna veckan kommer jag att sova borta varannan natt. Å aldrig i samma säng två gånger. Förutom min egen då!

Det är jobb, internat, utbildning och till helgen ska jag åka till Norrland ( Linköping) och planera EB. Jag vet att jag har lagt billetterna po ett bra ställe........
Det är så roligt med arrangemangen nästa år. Tre Tysklandsexploriter är med och arrangerar samt min Sofia från i somras! Nu senast var det Sixten som sällade sig till oss i Rumäniengänget. Det blir nog kanon! speciellt med de som redan är med.
Sixten heter egentligen nått annat men jag kommer inte ihåg vad!

Nämde jag att jag somnade redan vid sextiden igårkväll!

Tänkte börja med min önskelista

Gerber apocalypsekit...ca 349 dollar
Beargryllskniv eller parang från Gerber
Johan Glans" Det mörka hotet! JA, Johan jag förstod titeln... Kan det bero på att jag är från Eslöv??

En bok... Eller kanske ett presentkort på Bokia eller nån näthandel (Pocketshop?). De flesta böcker som jag brukar få har jag oftast redan!

Om jag kommer po nått mer så.........

En back julmust så klart ;-)

Ode till Julmust

Kategori: Allmänt

Tänk att få ta fram sin swiss från fickan. Veckla ut kapsylöppnaren och med ett litet plopp öppna  den kylskåpskalla glasflaskan. Ta sen fram ett lagom stort glas och börja hälla. Sakta! Vi vill ju inte att det ska skumma över! Se hur den mörka drycken glider ner längs glaskanten medan skummet sakta stiger mot glasets rand. Håll upp glaset mot ljuset så ser du att inget skiner igenom den mörka brygden. Du för upp glaset mot munnen och känner samtidigt doften som ljuvligt letar sig in i dina näsborrar. Smaken av skummet som snart tas över av denna ljuvliga nektar. Denna dryck som återföder de fantasier du som pågaslarver fick om att du hade fått tag på vikingarnas mjöds som skummande flödade ur Heidruns spenar!


Ja jag gillar julmust!!

Po väg till stan idag såg jag en fasantocke precis innan räliga kurvan. Den tittade sog omkring och väntade tills jag precis var framme vid den innan den huvudstupa sprang över vägen. Den dumma jäveln. Undras om den är släkt med kamikazeigelkottarna?

Vad besviken jag bidde när mitt paket med paracord inte hade kommit :'-(

Ett totalt meningslöst inlägg!

Kategori: Allmänt

Är så slut just nu. Hade lite otur när vi skrev schema så jag har precis jobbat ett mastodontpass. Men jag känner kravet po mina axlar att skriva ett inlägg så här kommer det även om det kommer att vara helt totalt meningslöst om man nu överhuvudtaget kommer att begripa vad jag skriver.

Jag hatar Treserva
Jag hatar personecTime
Treserva och personectime är data system vi använder po sysselsättningen!
Vår tjänstebil vill ha service inom 12 "Tagen"
Vår tjänstebil har farthållare!!
Jag är trött!
Nä Mikael jag vill nog hellre ha gratis glass från "Otto och glassfabriken" se här www.ottoglass.se
Eller var det den andra Brobergaren?
Vår tjänstebil är vit
Tjänstecykeln är grå eller blå.
Den blå tjänstecykelns sadel är alldeles för låg!
Nästa gång jag råkar skriva så här fel po schemaT KOMMER JAG INTE ATT JOBBA!
jAG HATAR cAPSLOCK TANGENTEN!!
Treserva och Personec brukar klödda!!

Viltrapport po vägen him
  1. Emily
  2. Två personer med barnvagn vid Åsas föräldrar (det var mörkt!)
  3. fyra dov vid Trolleholms slott som sprang parallellt med vägen!
Blev så glad när jag hittade två paket i brevlådan men ingen var från knivbutiken och innehöll ca 60 meter paracord! Får titta igen i morgon!


internet explorer, firefox eller goggle chrome?